Με περισσότερα από 35 χρόνια στον κλάδο ζωής και υγείας και ένα από τα ελάχιστα ανεξάρτητα γραφεία που ειδικεύεται στον κλάδο προσπαθούμε να δώσουμε όσο πιο απλά μπορούμε τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να επιλέξει ένα ασφαλιστήριο υγείας από το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς.

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει κάποιος ασφαλής γνωρίζοντας ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα απρόοπτα γεγονότα, όπως ένα ατύχημα, μία ξαφνική χειρουργική επέμβαση ή μία νοσηλεία λιγότερο ή περισσότερο δαπανηρή, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει στις προσωπικές του οικονομίες ή να στερηθεί την ποιότητα της ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης που θα ήθελε να έχει.

Η Ιδιωτική ασφάλιση υγείας έχει γίνει δημοφιλής επειδή εξασφαλίζει το δικαίωμα της επιλογής στην ιατρική φροντίδα που θα αποφασίσουμε για μας και την οικογένειά μας ανεξάρτητα από το πολλές φορές υψηλό κόστος που απαιτείται.

Μια δεύτερη ανάγκη που λύνει η ιδιωτική ασφάλιση υγείας εφόσον την επιλέξω είναι η πρόληψη μέσω της εύκολης πρόσβασης στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Ετήσιο checkup ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και διαγνωστικές εξετάσεις.

Τέλος εφόσον το επιλέξουμε την άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο που σε κρίσιμες καταστάσεις σώζει ζωές.

Και όταν αρχίσουμε να ψάχνουμε το θέμα θα έρθουμε αντιμέτωποι με μια σειρά ερωτηματικά:

Τι είναι το καλύτερο για μένα?
Ποια Εταιρία να διαλέξω?
Να έχει απαλλαγή το συμβόλαιο και ποια;
Τι πρέπει να γνωρίζω για να συγκρίνω τα προγράμματα υγείας;
Υπάρχουν ψιλά γράμματα και πως τα αντιμετωπίζω?;
Καλύπτεται το σύνολο των πολλές φορές υψηλών ιατρικών αμοιβών;
Ισόβιο πρόγραμμα υγείας ή ετησίως ανανεούμενο;

Βέβαια το σίγουρο είναι ότι ο επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μαζί το ασφαλιστήριο που θα ταιριάζει καλύτερα στα δικά σας θέλω. Και μάλιστα χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για προσωπική μελέτη ασφάλισης.

210.41.11.111