Τι είναι το “bewell”;

H INTERAMERICAN σας παρουσιάζει μια συνολική πρόταση για την υγεία και τη ζωή των πελατών σας, με σκοπό να τους βοηθήσει να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει την ασφάλιση, την πρόληψη, αλλά και τομείς σχετικούς με τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση και την ενημέρωση για κάθε θέμα το οποίο αφορά στη διαχείριση της υγείας.

Ασφάλιση “bewell”: Μία νέα προσέγγιση για την υγεία

Ασφάλιση στο σύστημα υγείας “bewell” σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τις πραγματικές του ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες, μπορεί να «χτίσει» ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, στα μέτρα του.

Με το “bewell” μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενιαίο συμβόλαιο για ολόκληρη την οικογένεια του πελάτη σας, για πρώτη φορά, μόνο με όσα έχει πραγματικά ανάγκη το κάθε μέλος της, ξεχωριστά.

Το “bewell” περιλαμβάνει έξι ενότητες καλύψεων, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε. Επιπλέον η κάθε ενότητα καλύψεων σας προσφέρει πρόσθετες επιλογές.

1. Νοσηλεία απο ασθένεια ή ατύχημα

Για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα νοσηλείας προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας.
Το πρόγραμμα «Νοσηλεία από ασθένεια & ατύχημα» του Συστήματος Υγείας “bewell” καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας στο Δίκτυο Νοσοκομείων που ο επιλέγετε, σε όποια θέση νοσηλείας ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας.
Μπορείτε να  ρυθμίσετε τη συμμετοχή και το όριο κάλυψής σας αλλά και το δίκτυο των νοσοκομείων στο οποίο θέλετε να έχετε πρόσβαση. Το πρόγραμμα επίσης σας περέχει Άμεση Ιατρική Βοήθεια, νοσηλεία στο εξωτερικό και αποκλειστική νοσοκόμα. Για ορισμένα πολύ σοβαρά περιστατικά, όπως καρκίνοι, καρδιολογικά και εγκεφαλικά επεισόδια δίνεται 100% κάλυψη.

 • 6 διαφορετικά όρια κάλυψης
 • 6 επιλογές συμμετοχής ή μη
 • 4 θέσεις νοσηλείας (δωμάτιο)
 • 3 Δίκτυα νοσοκομείων
 • Φροντίδα πριν και μετά τη νοσηλεία
 • Check up, ενδοσκοπήσεις και άλλα

2. Νοσηλεία απο ατύχημα

Δημιουργήθηκε το πρώτο πρόγραμμα κάλυψης εξόδων νοσηλείας μόνο από ατύχημα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα είναι απίστευτα προσιτό. Καλύπτει την νοσηλεία έως τα 20.000 ευρώ, χωρίς να χρειαστεί απολύτως καμία δική σας συμμετοχή, ενώ παρέχει και Άμεση Ιατρική Βοήθεια. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ασφάλισης για μικρούς και μεγάλους.

3. Επείγοντα περιστατικά

Πολλά επείγοντα περιστατικά υγείας αντιμετωπίζονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων χωρίς τελικά να χρειαστεί νοσηλεία. Το πρόγραμμα «Επείγοντα Περιστατικά» καλύπτει τα έξοδα που προκύπτουν από τέτοιες περιπτώσεις σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία, τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας της INTERAMERICAN, Medifirst, καθώς και σε όλα τα Κέντρα Υγείας και δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Επιπλέον περιλαμβάνει και την κάλυψη της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, ενώ καλύπτει και τα έξοδα σε Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας. Η κάλυψη επείγοντα περιστατικά μπορεί να προσφερθεί σε κάθε άνθρωπο που ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

 • Το ποσό της κάλυψης που επιθυμείτε
 • Το ποσοστό συμμετοχής σας στα έξοδα ή μη συμμετοχή.

4. Γιατροί & διαγνωστικές εξετάσεις

Το μοναδικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που σας προσφέρει απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, απεριόριστες ιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνται σε ιατρείο και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 εναλλακτικά Δίκτυα Γιατρών και Διαγνωστικών κέντρων, με ή χωρίς τη δική τους συμμετοχή στα έξοδα.

5. Επιδόματα υγείας

Τρείς διαφορετικές επιλογές στη διάθεσή σας οι οποίες σας εξασφαλίζουν οικονομική ενίσχυση με τη μορφή επιδόματος.

 • Επίδομα νοσηλείας το οποίο σας δίνει ένα ποσό για κάθε ημέρα νοσηλείας έως και 6 μήνες.
 • Επίδομα χειρουργικής επέμβασης με το οποίο σας καταβάλλετε συγκεκριμένο ποσό ανάλογα με τη βαρύτητα της χειρουργικής τους επέμβασης.
 • Επίδομα Σοβαρών ασθενειών που καλύπτει 14 ιατρικές περιπτώσεις συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, εγκεφαλικού κλπ. Έχετε 4 επιλογές κάλυψης από €5000 έως €50000.

6. Φάρμακα

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει τη συμμετοχή σας σε ηλεκτρονικά συνταγογραφούμενα φάρμακα, ως και €1.000 το χρόνο. Η επιλογή των φαρμάκων προϋποθέτει την επιλογή κάποιο από τα προγράμματα “bewell” «Γιατροί & διαγνωστικές εξετάσεις» ή «Νοσηλεία από ασθένεια & ατύχημα».

Δείτε τα παλαιότερα προγράμματα MediSystem και MediHospital