Τρίτης γενιάς Πειραιώτης γεννημένος το 1959, o Κώστας Μαρκουλιδάκης σπούδασε στον Πειραιά. Ράλλειος, Ιωνίδειος και Διοίκηση Επιχειρήσεων στo Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ασφαλιστής από τα φοιτητικά του χρόνια, κλείνει 40 χρόνια στο χώρο με πολλές διακρίσεις τόσο παραγωγικές όσο και ποιότητας εργασίας, από το 1993 συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων της Interamerican με έδρα τον Πειραιά. Από τον Οκτώβριο του 2010 μαζί με το σύνολο των συνεργατών του ιδρύει την Smart insurance ασφαλιστικές πρακτορεύσεις.

Μέλος του ΕΣΑΠΕ, του Hellenic Financial Planning Association, και της GAMA Hellas . Μέλος της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου τα τελευταία 23 χρόνια και του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Αττικής, διετέλεσε οικονομικός επόπτης, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΟΑΕΕ Πειραιά και εκπρόσωπος του ΕΕΠ στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων. Πρωταγωνίστησε στην ηλεκτρονικοποίηση του ΕΕΠ καθώς και στις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Αθήνας και της Θες/νίκης καθώς και τα σωματεία της Ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Ιστιοπλόος και μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης για 23 χρόνια.

Είναι κάτοχος της European Insurance Intermediary SQF3 και European Financial Advisor SQF4 της Eficert.

Στοιχεία επικοινωνίας:
email: markoulidakis@smartinsurance.gr