Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

H Smart insurance agency εξειδικευμένη εταιρία ασφαλιστικής πρακτόρευσης, προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, για όσους επιθυμούν να εργασθούν ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι, ή ως διοικητικοί υπάλληλοι.

Mια επιτυχημένη καριέρα ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Σας καλωσορίζουμε στην Smart insurance και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να ενημερωθείτε για το δυναμικό και προσοδοφόρο επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας, ώστε να κάνετε το πρώτο σας βήμα για μια νέα καριέρα με σιγουριά και επιτυχία.

Γιατί να εργαστώ στον ασφαλιστικό κλάδο;

O κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι ένα σύγχρονο και δυναμικό πεδίο δράσης με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που έχουν ανάγκη όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το ύψος του εισοδήματός τους.

Σε όλο τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα, ο θεσμός της Ιδιωτικής Ασφάλισης αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς.

Έτσι, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, οι συνεργάτες των Ασφαλιστικών Εταιριών, έχουν την ευκαιρία να ασκούν ένα δυναμικό επάγγελμα που είναι πραγματικά χρήσιμο αλλά και προσοδοφόρο, με ευρύτατους ορίζοντες εξέλιξης.

Γιατί να επιλέξω την Smart insurance;

Η Smart insurance προσφέρει στους συνεργάτες της τη μοναδική ευκαιρία να σταδιοδρομήσουν τόσο στον κλάδο ζωής και τα επενδυτικά προϊόντα όσο και στις γενικές ασφάλειες μέσα από συνεργασίες με το σύνολο των ασφαλιστικών Εταιριών της αγοράς. Με εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις και συστήματα ανάπτυξης πωλήσεων βοηθάει τους συνεργάτες της να χτίσουν μια αξιοπρόσεκτη καριέρα με όραμα και να προσφέρουν στην οικογένειά τους σημαντικά εισοδήματα, τα οποία θα είναι ευθέως ανάλογα με τη δραστηριότητα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους, αλλά και τον επαγγελματισμό τους.

Τί μπορεί να μου προσφέρει η Smart insurance;

Το πακέτο παροχών που απολαμβάνουν οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Smart insurance περιλαμβάνει:

  • Κατάρτιση υψηλού επιπέδου στο αντικείμενο της δουλειάς τους, με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση.
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε τοπικά, ευρωπαϊκά και διεθνή επαγγελματικά συνέδρια που οργανώνουν συνεργαζόμενες εταιρίες, για τους συνεργάτες οι οποίοι επιτυγχάνουν τους στόχους τους και διακρίνονται με τις επιδόσεις τους.
  • Προοπτικές εξέλιξης και στον τομέα του ευρύτερου συντονισμού Γραφείων Πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, εφόσον το επιθυμούν.
  • Δυνατότητα ενασχόλησης με όλο το φάσμα των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδική ασφάλεια ζωής , Ιατρικής και Νοσοκομειακής Περίθαλψης.

Ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη του εισοδήματός μου;

Η εξέλιξη ενός επιτυχημένου επαγγελματία Ασφαλιστικού Συμβούλου της Smart insurance δεν έχει όρια. Μπορεί να θέτει συνεχώς υψηλότερους στόχους και με συστηματική δουλειά και την πολύτιμη εμπειρία που αποκτά να τους επιτυγχάνει και να εξασφαλίζει πολύ σημαντικά και σταθερά αυξανόμενα εισοδήματα.

Πώς θα είμαι σίγουρος ότι το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου μου ταιριάζει;

Για έναν άνθρωπο με δυναμική προσωπικότητα, ικανότητα στην επικοινωνία, θέληση να επιτύχει και προσήλωση στους στόχους που θέτει, η επαγγελματική απασχόληση ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Smart insurance είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δημιουργήσει μια επιτυχημένη καριέρα.

Η, Smart insurance στοχεύοντας στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων κάθε Συνεργάτη της, παρέχει ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διασφαλίζει την επιτυχία του στις απαιτούμενες, από την ισχύουσα νομοθεσία, εξετάσεις απόκτησης της επαγγελματικής του πιστοποίησης.

Ποια είναι σήμερα η “εικόνα” του επαγγελματία Ασφαλιστικού Συμβούλου;

Η αξία του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι πλέον γνωστή στη χώρα μας και το έργο των επιτυχημένων επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων κερδίζει την αναγνώριση και από την ελληνική κοινωνία.

Ελάτε να γνωριστούμε