Παροχές του προγράμματος Mediσυν Care

 

Diagnostikes Eksetaseis Διαγνωστικές εξετάσεις, με ένα απλό παραπεμπτικό μέχρι του ποσού των 4.000 € ανά έτος χωρίς συμμετοχή σας στη δαπάνη εάν το παραπεμπτικό προέρχεται από γιατρό Δημόσιου Ασφαλιστικού Φορέα ή με 10% συμμετοχή σας στη δαπάνη εάν το παραπεμπτικό προέρχεται από το θεράποντα προσωπικό σας γιατρό (ή 15% αν πρόκειται να υποβληθείτε σε αξονική ή μαγνητική τομογραφία). Σε περίπτωση κατά την οποία οι εξετάσεις υπερβούν το ανώτατο ετήσιο όριο, θα επωφελείστε έκπτωσης 50% επί του εκάστοτε συμφωνημένου τιμοκαταλόγου.
Etisio Check Up Δωρεάν ετήσιο πλήρες check-up ανάλογα με την ηλικία σας. Εναλλακτικά για τις γυναίκες αντί του ιατρικού προληπτικού ελέγχου μπορεί να διενεργηθεί προγεννητικός έλεγχος, μετά την έναρξη της εγκυμοσύνης.
Δωρεάν ετήσιος οδοντιατρικός έλεγχος σε Αττική και Θεσσαλονίκησε συγκεκριμένους οδοντιάτρους.
Iatrikes Episkepseis Απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς των εφημερευόντων ειδικοτήτων στις κλινικές του Ιατρικού σε Αττική και Θεσαλονίκη, ως εξής:Χωρίς καμία επιβάρυνση σε: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρουργό, Ορθοπεδικό στα εξωτερικά ιατρεία όλων των κλινικών, Παιδίατρο και Παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και στην Παιδιατρική κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης και σε Γυναικολόγο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Με χρέωση 30 € ανά επίσκεψη σε γιατρούς λοιπών ειδικοτήτων.

Με χρέωση 10 € σε Γυναικολόγο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.
Απεριόριστες, με μικρή συμμετοχή, ιατρικές επισκέψεις στα ιατρεία των συνεργαζόμενων ιατρών (εκτός Αττικής & Θεσσαλονίκης).. Συγκεκριμένα:
Απεριόριστες επισκέψεις στο ιατρείο με χρέωση:

10 € σε Παθολόγο ή Γενικό ιατρό σε συγκεκριμένες περιοχές.

15 € για 2 επισκέψεις σε Παιδίατρο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό και 20 € από την 3η επίσκεψη και μετά σε συγκεκριμένες περιοχές.

20 € έως 50 € ανάλογα με την ειδικότητα του ιατρού και την περιοχή.
Απεριόριστες επισκέψεις συνεργαζόμενου ιατρού στο σπίτι με 40 € για τις καθημερινές από τις 8π.μ. έως τις 11μ.μ., ενώ για τις υπόλοιπες ώρες, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, η χρέωση είναι 60 €.

Epeigonta Δωρεάν κάλυψη επειγόντων περιστατικών σε εφημερεύοντα γιατρό στις Κλινικές του Ομίλου “Ιατρικό Αθηνών” σε Αττική και Θεσσαλονίκη όλο το 24ωρο. Παράλληλα, ενεργοποιούνται αυτόματα και οι υπόλοιπες παροχές του προγράμματός σας.
Epeigonta Κάλυψη ενδοσκοπήσεων. Έχετε τη δυνατότητα πραγματοποίησης γαστροσκόπησης με συνολική χρέωση 110 ή κολονοσκόπησης με συνολική χρέωση 170 περιστατικών.
Epeigonta Κάλυψη συγκεκριμένων ιατρικών πράξεων στα νοσηλευτήρια του Ομίλου “Ιατρικό Αθηνών” σε Αττική και Θεσσαλονίκη με συμμετοχή σας 40%, σε συμφωνημένο προνομιακό τιμοκατάλογο.
Epeigonta Προνομιακές τιμές σε ειδικά πακέτα προληπτικού ελέγχου για παιδιά, στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Epeigonta 24ωρη Γραμμή Υγείας για να σας καθοδηγήσουμε ό,τι κι αν σας προκύψει.
Asthenoforo Δωρεάν χρήση ασθενοφόρου εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης για τη μεταφορά σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στις Κλινικές του Ομίλου “Ιατρικό Αθηνών”.

 

Πλεονεκτήματα

Είσοδο στο πρόγραμμα μέχρι τα 70 έτη

   χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας.

 

   Μπορείτε να το αποκτήσετε είτε αυτόνομα, χωρίς νοσοκομειακό πρόγραμμα, είτε σε συνδυασμό με το νοσοκομειακό πρόγραμμα

Mediσυν 2

Μηνιαίος τρόπος πληρωμής

   ασφαλίστρων.

 

   Εγγύηση διαθεσιμότητας των βασικών ιατρικών ειδικοτήτων και διαγνωστικών κέντρων.

 

   Πρόσβαση σε υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.